Program: Luni - Vineri: 8:00 - 16:00
comenzi@cadouimage.ro
0746010983
0
0

CADOU IMAGE

Tricouri personalizate

Esti in cautarea unor tricouri personalizate cum nu mai are nimeni? Perfect! Ai ajuns exact unde trebuie. Tricourile CadouImage  sunt confecţionate din 100% bumbac, sunt foarte confortabile şi numai bune de purtat sau de oferit cadou.

Orice ocazie importanta din viața ta sau a prietenilor, și familiei merită marcată așa cum se cuvine. De fiecare dată când participi la o petrecere sau iei  parte la un eveniment deosebit ai nevoie de un cadou original pe care cel sărbători să îl țină minte. Poți oferi tricouri personalizate prietenilor tăi, iar ei nu vor uita prea curând un astfel de dar În acest mod, vei marca momentul exact așa cum îți dorești.în mod originar.

Prin tehnicile pe care le utilizăm  reușim să satisfacem orice preferințe în materie de design și mesaj.

Puteti alege culoarea, mai vesela sau mai serioasa, in functie de persoana; astfel veti impresiona placut, mai ales daca veti alege sa personalizati tricoul, cu mesajul dorit sau cu o fraza haioasa, dupa preferinte.

envelopebookmarkusersphone-handsetclockcrosslist
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram