Program: Luni - Vineri: 8:00 - 16:00
comenzi@cadouimage.ro
0746010983
0
0

Livrare

Expedierea coletului dumneavoastră

*Livrare:

Livrare gratuită în toată România pentru comenzile mai mari de 200 lei.

Coletul dumnevoastra se livreaza prin :

  • Curier rapid:tarif: 20 lei
  • Posta romana: 15 lei
  • Loco magazin Tg Mures (fara costuri suplimentare)

 

* Timp de livrare:

- Curier rapid: Coletele expediate prin curier rapid ajung la adresa dumnevoastra din comanda, iar timpul de livrare este de aproximativ 1-3 zile lucratoare in aria de acoperire a firmelor de curierat si de aproximativ 2-4 zile lucratoare in zonele mai indepartate din Romania unde exista km suplimentari si livrarea comenzii dvs dureaza putin mai mult. In ziua livrarii coletului catre dumnevoastra o sa primiti in prealabil un sms de la firma de curierat cu informatiile livrarii, iar in ziua respectiva atunci cand curierul este in zona dumnevoastra o sa va sune pentru livrarea comenzii.

- Posta romana: 2-5 zile lucratoare, cu ridicare de la  ghiseul postal!

  • Nu ne asumam intarzierile aparute din vina transportatorilor sau din alte motive care nu tin de noi, precum sarbatori legale, black friday, Craciun, s.a.m.d. In momentul cand ati primit e-mail de confirmare precum ca, comanda dvs a fost expediata, comanda o sa ajunga la dvs in timpul mentionat mai sus pentru fiecare transportator in parte.

    *Articolele dumneavoastră sunt bine ambalate si protejate pe tot parcursul livrarii.
envelopebookmarkusersphone-handsetclockcrosslist
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram