Program: Luni - Vineri: 8:00 - 16:00
comenzi@cadouimage.ro
0746010983
0
0

CADOU IMAGE

Tricouri Funny

Tricouri Funny

Aici gasesti tricouri pesonalizate cu mesaje funny sau tricouri rock, pe diverse marimi si culori. Cu toti am patit cel putin o data sa ne alegem o camasa, de exemplu, sa ne simtim bine in ce purtam, apoi cand facem o plimbare descoperim ca exista destul de multe persoane care poarta aceasi camasa ca noi.

Puteti gasi aici tricouri pentru toate varstele si pentru orice tip de petrecere. Avem tricouri special concepute pentru cei care au simtul umorului sau pentru persoanele mai serioase. Cert este ca tuturor le veti smulge un zambet atunci cand le veti face cadou tricouri personalizate cu diferite mesaje inscriptionate sau chiar cu fotografiile pe care le doriti.
Nu in ultimul rand, puteti gasi aici pentru perechea dumneavoastra un cadou deosebit cu un mesaj din inima. Asa cum stim, o imagine poate face cat o mie cuvinte. Imaginile vorbesc de la sine, insa uneori e nevoie si de cateva cuvinte care sa le insoteasca. Nu aveti cum sa dati gres daruind celor dragi tricouri personalizate, caci ei vor considera, cu siguranta, un asemenea dar foarte potrivit.
(Etichete:tricou barbati, tricou femei, tricou sarbatori, tricou sedinta foto, tricouri amuzante, tricouri haioase, tricouri funny, , tricouri cu mesaje, tricouri bumbac, tricouri craciun, tricouri personalizate, tricouri personalizate din bumbac, tricouri texte)

Afișez 1 - 16 din 18 rezultate

envelopebookmarkusersphone-handsetclockcrosslist
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram