Program: Luni - Vineri: 8:00 - 16:00
comenzi@cadouimage.ro
0746010983
0
0

Transport

Unde Livram?
Produsele comandate se livreaza in toata tara fara exceptie, dar trebuie sa tineti cont, de faptul ca in cazul unor localitati unde nu exista sedii de curierat, trebuie sa platiti si KM externi.

Cat costa transportul?
 Pentru comenzi mai mari de 200lei, transportul este gratuit. Pentru comenzi in valoare mai mica de 200 Ron se aplica urmatoarele tarife

Costuri de livrare si ambalare: 

  • Posta Romana (ridicare de la posta)- 15 lei oriunde in tara
  • Posta romana prioripost(maxim 48 de ore, ridicare de la posta) -20 Ron
  • Curier(Urgent, SameDay,etc)  - 20 lei

In cazul in care localitatea dvs. nu este in aria de acoperire a serviciului de transport ales, kilometrul suplimentar va fi taxat cu 1 leu (URGENT CURIER, SAME DAY).

Pentru pretul exact al transportului in astfel de situatii va rugam sa ne contactati telefonic sau prin e-mail.

Alte informatii despre procesarea comenzilor dvs. si livrare:

Procesarea comenzilor se face in ordinea primirii acestora, personalizarea cadourilor cere timp si implicarea echipei :preluarea comenzii, designul grafic, personalizarea produselor, ambalarea acestora. Din aceste considerente, cadoul comandat va fi transmis firmei de curierat pe care ati ales-o in maxim 24 de ore de la receptionarea comenzii (pentru comenzile preluate de luni pana vineri). De aici intervine durata transportului propriu-zis, in functie de alegerea dvs. Comenzile receptionate in intervalul vineri-duminica, se vor considera ca fiind primite in ziua de luni si se  vor supune din acel moment regulii de mai sus.

Va rugam sa tineti cont ca in perioada Sarbatorilor de iarna, zilelor de Valentine’s Day, 1-8 Martie si alte sarbatori, procesarea comenzilor ar putea creste pana la 5-7 zile lucratoare.

Pentru informatii suplimentare, Cadouri Personalizate va sta la dispozitie : 0746010983

 

Important!
Pentru a evita returul comenzii, va rugam indicati cu exactitate toate datele referitoare la adresa unde doriti sa primiti comanda.In cazul in care nu veti fi gasit acasa, coletul poate fi predat persoanei pe care dvs. ati imputernicit-o sa plateasca produsele si transportul. In caz contrar va veti prezenta cat mai urgent la sediul curierului, conform datelor de avizare ale transportatorului. In cazul livrarilor partiale, clientul va plati numai contravaloarea produselor livrate.

envelopebookmarkusersphone-handsetclockcrosslist
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram